Campanya “Volem ser un país normal?”

mercat

Volem ser “un país normal”? Això és el que preconitzava el 2014 la massiva campanya propagandística d’Omnium Cultural, però podriem posar milers d’exemples que il·lustren fins a quin punt la “normalitat” dels paisos moderns resulta ser francament indesitjable. Només sortint-nos decididament de la “normalitat” podrem posar remei a la barbarie i la misèria del món contemporani, ja que, com deia Einstein, “bojesa és fer sempre el mateix i esperar resultats diferents”. En aquest sentit, la constitució d’un Estat català entra plenament dins de la normalitat del món contemporani i per això mateix no podem esperar que produeixi resultats substancialment diferents d’allò que predomina en el món contemporani. Si volem resultats diferents, cal que explorem noves formes d’organització política, social i econòmica, adoptant opcions realment innovadores i originals, creatives i lúcides, valentes i magnànimes, alliberadores i solidàries, assenyades i engrescadores, sortint de la deplorable “normalitat” dels nostres temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *